14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Три купи за Несебър Мото Рейсин Тийм

Три купи спечелиха състезателите на Несебър Мото на завършилия втори кръг от републиканското първенство по мотоциклетизъм на писта и Супермото. Състезанието се проведе при рекорден брой участници – над 100, които с невероятните битки по трасето допълнително нажежиха многобройната публика в горещото време. В клас Скутери до 100 куб.см. отличен дебют записа Димитър Калпъков, който при много оспорвана борба спечели третото място. Техническия проблем при стартирането, при който Калпъков тръгна последен допълнително го мотивира и в последващите обиколки той изпревари 8 пилота и грабна бронзовата купа.
moto_1.JPGВ клас 125 серия отново дебют записа Веселин Манасиев. След добро каране той спечели петото място.
В клас 600 Суперспорт възстановяващият се от контузия Милен Манолов тръгна от втора позиция, но болките в рамото си казаха думата и той остана на 9-то място.В Клас Суперщок 1000 Никола Вангелов стартира от седма позиция, но след блестящо каране се изкачи на 6-то място като записа четвърто време, което е и  личен рекорд на обиколка.Росен Тончев зае второто място и сребърна купа при най-големите в Супермото Опън. След възстановяването от тежка контузия това бе първото състезание за именития пилот на Несебър Мото. Той показа това, на което е способен с атрактивно и бързо каране, като остана само на няколко секунди от победителя.
При така сформирания състезателен тим, логично дойде и следващия приз за Несебър Мото. Второ място и сребърна купа за отборно класиране. Купата бе връчена лично на президента на клуба Атанас Терзиев който след състезанието сподели: „Много съм щастлив от спечелените три купи, както и от представянето на всички състезатели. Несебър мото се утвърждава като един от най силните мотоциклетни клубове в България. Убеден съм, че с усилията които влагаме успехите ще продължа

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук