14.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Търсят в Несебър златно имане

Приключенска игра „Златната монета“ ще се проведе за първи път за празника на Несебър-15 август. Организаторите канят жителите и гостите на древния град да се впуснат в търсене на несебърското имане…

Отговорите на загадъчни легенди и объркани стихове ще водят учстниците н състезанието в лабиринт от тайни места на античния полуостров. Множество изпитания ще се опитат да ги затруднят и заблудят в търсенето на съкровището.. Учени са установили, че мистериите на историята на Несебър ще се отворят само на този ден – 15-ти август 2013 г. някъде между 10 и 19 часа. Ако проявите находчивост, въображение, чувство за хумор и победите и последното предизвикателство, ще бъдете възнаградени с несебърска “Златна монета”.

 

Несебър ви предизвиква да откриете древните му тайни в забавната игра. Ето го и призива на древна Месамбрия:

 

Здравей, страннико!

Добре си ми дошъл! Стоиш на кръстопът на цивилизации, място мистично, където миналото и настоящето се пресичат и творят чудни истории. Време е за приключение! Независимо дали тук си роден, или насам те е довял вятърът на случайността, с това писмо отправям към теб предизвикателство!
Залогът е ценна златна парà, а търсенето й ще те поведе на неповторимо пътешествие из улиците на този древен полуостров, ще те изкуши да разкриеш неговите съкровени тайни и ще те провокира да се докажеш като смел герой! Бъди готов, страннико, за изпитания!

Ако си готов, ще се срещнем на 15-тия ден от август, пред сградата на глашатая. Бъди там, смели страннико, и приеми приключението на живота си!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук