13.2 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Търсят доброволци за „Включи града“

За трета поредна година организаторите на „Включи града“ отправят покана към всеки, който желае да стане част от екипа на фестивала и да участва в неговата подготовка и реализация. Записването става през сайта на феста с попълване на кратък формуляр, публикуван в раздел „Стани доброволец“. Регистрацията е активна от днес до 2 юни.

Самият фестивал ще се проведе от 6 до 8 юни. Доброволец може да бъде всеки, без значение възраст, пол, образование, предишен опит. За всеки ще намерим такава работа, която да е съобразена с неговите възможности и интереси. Участието в това начинание ще ви даде ценен опит както в организирането на културни събития, така и в тяхното промотиране.

Ще имате възможност да надникнете зад кулисите на фестивала, да се запознаете с интересни хора и със сигурност да намерите много нови приятели.  Доказателство за това са приятелските отношения, които и до днес имаме с доброволците от предишните две издания. И тази година за всички активни доброволци ще има сертификати, удостоверяващи приноса им към фестивала, и разбира се, подаръци.

„Включи града“ се осъществява в рамките на проект на Община Бургас „Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще“, BG161PO001/1.1-10/2010/004 по схема за безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за създаване и промотиране на иновативни културни събития“, Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук