15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Търсят мъжа на жената, която скочи с детето си през терасата

Полицията опитва да се свърже с мъжа на младата жена, която скочи с детенцето си от петия етаж на кооперацията, която обитавала. Тялото й все още стои покрито с найлон на мястото на инцидента. Момиченцето й, което е на три години, е било в съзнание след падането. Откарано е в Бургаската болница с няколко травми, в шок. Лекарите се борят за живота му. 

 

Детето е с доста контузии, увредено общо състояние, тежко с фрактура на черепа , с контузия на мозъка , с контузия на бял дроб, съобщи  д-р Даниела Люцканова от МБАЛ Бургас .

Жената е рускиня, предаде репортер на zonaburgas. Обитавала е кооперацията на улица „Батак“ от около година. Повечето съседи разказват, че е била тиха и мила. Не са чували семейни скандали от апартамента на семейството. Други обаче твърдят, че през последните дни се държала странно. Мъжът на загиналата жена работи в Русия. Не е ясно обаче кога е заминал. Според съседи, преди няколко дни семейството се върнало от почивка в Пампорово. 

Причините довели до фаталния инцидент предстои да бъдат разкрити от полицията. Оглъдът на униформените продължава и в момента. На мястото пристигна и руския консул. 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук