15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Търсят още хора за курса за заварчици

Допълнителни бройки ще бъдат отпуснати за участие в безплатния курс за професионално обучение на заварчици. Обучението ще бъде проведено от италиански фирми, които ще предложат на успешно завършилите курса работа по проект „Комплекс за преработка на тежки отпадъци – Първа фаза“ на съществуващата рафинерия Лукойл в Бургас.

Двумесечният курс е по европейски проект „Училище по заваряване“, като завършилите го ще получат сертификат, който важи във всички страни-членки на Европейския съюз.

Община Бургас съдейства активно на проекта и на всички фирми, които дават шанс на много млади и безработни бургазлии да получат професионална квалификация на високо ниво и да започнат една успешна кариера.

         За кандидатстване в програмата са нужни – актуална автобиография със снимка, диплома за завършено средно техническо образование и до 32-годишна възраст. Владеенето на английски език /основно ниво/ е предимство.

Крайният срок за записване е 21.05.2013 г., а заявки за участие могат да бъдат изпращани в Община Бургас на адрес – ул. „Александровска“ 26, ет. 2, стая 210. Желаещите могат да получат допълнителна информация на тел. 0886 063 402; 056 907 244, както и на e-mail: [email protected].

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук