14.3 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Тялото на Стоянка е влачено от водите 10 км. от Черни връх до Мандра /снимки/

Пета жертва на потопа в Бургаско. Шест дни след водното бедствие спасителните екипи откриха тялото на 67- годишната Стоянка Димитрова от село Черни връх.
Тялото е открито в езерото Мандра, край село Димчево. Приливната вълна е влачила близо 10 километри трупа от село Черни връх, където къщата на Стоянка беше залята от придошлата вода. В спасителната операция се включиха екипи на Агенцията по рибарство, гранична полиция, пожарна, водолази и кучета от Планинската спасителна служба. Първите дни беше обходен параметър от четири километра около къщата в Черни връх, но след като не беше открита следа от жената спасителната операция продължи с лодки в езерото Мандра. Вчера в бургаска болница почина и съпругът на Стоянка- Димитър, който три часа престоя във водата по време на бедствието на 25 октомври.

Цветелина Рандева- говорител на МВР Бургас- Доста далеч е мястото където е намерено тялото. Това е края на езерото Мандра, което отстои на приблизително 10 км. разстояние, като всъщност водната стихия е нещото с което първо не можеш да се бориш, второ не можеш да предвидиш.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук