14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Уатара отказа да играе за Черноморец, оплаква се във Фейсбук от натиск

След Гаел Нлундулу, отказ да играе за Черноморец обяви и Юусуф Уатара. Националът на Буркина Фасо е настоял за почивка и не е пожелал да разговаря с ръководството за причината. Според непотвърдена информация Уатара е засегнат от взискателното треньорско ръководство. Част от футболистите се оплаквали за това във Фейсбук.

„Аз лично не съм разговарял с Уатара и трябва да попитате него каква е причината да си вземе тази почивка и от какво е уморен, на какво е сърдит и така нататък. ”, коментира на брифинг днес пом.треньорът на Черноморец Георги Чиликов. За мача обаче е готов възстановеният напълно сенегалеца Соли. От групата отпада единствено защитникът Бруно Оливейра.

 

„Пределно ясно е, че 90 минути ни очаква сериозна битка срещу отбор, който първо, че е водещ отбор в момента и второ те са привлекли добри футболисти за нашите стандарти.”, коментира предстоящия двубой с Литекс, Чиликов. От щаба на акулите вярват, че отборът е излязъл от головата суша и слабото класиране до момента. Бургазлии се надяват на победа
срещу Литекс. Мачът е в събота от 20 часа на стадион Лазур в Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук