16.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Убиецът Ралф се обеси в ареста с телевизионен кабел

34-годишният Ролф Гремер, който уби своя сънародник Хенри Щенбрег, се е обесил снощи в бургаския следствен арест, съобщиха от МВР Бургас. Сигнал за инцидента е получен около 22.55 ч. в Първо Районно управление „Полиция” . Немският граждадин се е обесил с кабел за кабелната телевизия.

                                                                                                                                                                                          снимка: фейсбук

На мястото на инцидента се отзовала следствено – оперативна група, в която се включили и разследващ полицай и съдебен лекар, които констатирали смъртта на задържания. Трупът му е изпратен за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” – Бургас, като данните от приключила току-що аутопсия потвърждават причината за смъртта – самоообесване.

По случая е образувано досъдебно производство.

Преди да увисне на парче кабел, 35-годишният Ролф Гремел избрал единственото място в килията, което не се вижда от проверяващите надзиратели, съобщава „24 часа„. Това е ниша, която се използвала за личен тоалет от арестантите.

След като не се появил доста време във видимата част на килията, служителите на ареста отворили вратата и го намерили мъртъв.

Ролф Гремел е обвинен за убийството на сънародника си Хенри Щенберг, намерен с повече от 10 прободни рани на крайбрежната алея в Бургас. Въпреки че по правило от арестантите се прибират всички опасни предмети, Ролф се докопал до парче кабел. Инцидентът е станал късно вечерта в петък. 34-годишният чужденец е бил сам в помещението. Образувано е разследване и в момента текат разпити.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук