14.3 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Убитият дядо от Черноморец бил разчленен. Полицаите се натъкнали на ужасяваща гледка в гората

В гора край бургаския кв. „Горно Езерово“ са намерени седем черни чувала с части от човешко тяло. В единия била пъхната главата, а в останалите били разпределени крайниците и торса. Частите били отрязани с трион, и то с перфектна точност, разкриха запознати. Оказало се, че „хирургът“ е 49-годишният бивш пандизчия Тихомир Тодоров от Видин.

Той е всъщност майсторът зидаро-мазач, нает от жертвата – 84-годишния Георги Георгиев от Черноморец, да ремонтира апартамента му на бургаската ул. Гладстон 10, съобщиха от полицията в Бургас. Според полицейската хроника, дядото е бил убит с чук. От ОД на МВР обаче решили да спестят ужасяващите подробности за разчленено тяло.

От Бургаската окръжна прокуратура също запазиха завидно спокойствие. „Механизмът на престъплението е изяснен, но двамата наблюдаващи прокурори не желаят да се оповестяват подробности“, любезно обясни шефката на Окръжната прокуратура Калина Чапкънова, цитирана от 24chasa.bg

Майсторът-садист е разчленил тялото на стареца след като го убил. След като го разфасовал в чувалите, престъпникът измил кръвта и търкал пода и стените с белина. Когато  в апартамента влязла оперативно-следствената група, цялото жилище воняло на белина.

Спор за пари е мотивът за убийството, смятат криминалисти. Според тях дядото е бил изнудван от майстора, нает да му направи банята и да подмени дограмите. След като 84-годшният Георги отказал да дава повече пари, бившият пандизчия решил да му види сметката. Като почистил окървавеното жилище натварил чувалите на форда си и ги разпръснал в гората край Горно Езерово.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук