13.2 C
Бургас
четвъртък, май 30, 2024

Удължиха до 72 часа ареста на граничния полицай, който премаза бебе в Крушевец

Удължена е мярката за неотклонение на Костадин Стоянов, който причини тежката катастрофа в созополското село Крушевец, при която почина 11-месечно бебе. Той остава в ареста за 72 часа. Стоянов е задържан созополската полиция. До края на днешния ден трябва да стане ясно дали държавното обвинение ще поиска, парична гаранция, подписка или най-тежката мярка – задържане под стража. 

Снимка: 24chasa.bg

Кръвните проби за наличие на алкохол в кръвта му все още не са готови. Изследване за наркотични вещества пък ще се прави в столицата. За допуснато тежко нарушение на служебната дисциплина срещу 36–годишния служител на ГПУ-Малко Търново е образувано дисциплинарно производство по чл. 207, ал. 1 от ЗМВР, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Костадин Стоянов навлезе в насрещното движение на главната улица в Крушевец с личния си автомобил, след което се качи на тротоара и буквално премаза количката с детето, което загина на място. Тази сутрин жителите на селото блокираха главния път, който преминава през няселеното място.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
spot_img
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук