14.3 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

„Уикенд за любов и вино“ за четвърти път в Несебър

За 4-ти път в Несебър ще се състои годишното издание на фестивала “Уикенд за любов и вино”, наложил се като зимен черноморски туристически продукт за младите хора от цялата страна. За почивните дни около Празника на Влюбените 14. февруари несебърлии подготвят щури партита, игри и състезания, много и привлекателни награди за всички, посетили събитията в специално пострената шатра със сцена на площада в Стария град в дните 13, 14 и 15. февруари.

Несебър

В работата си несебърският градоначалник и неговият екип винаги отделят специално внимание на младите хора. За тях се създават специализирани културни и развлекателни събития и се полага подчертана грижа. Дори местните хотелиери и ресторантьори са подготвили оферти, подходящи за сегмента на младите хора и студентите.

Тази година фестивалният календар от събития е изпъстрен с романтика, смях и настроение. За всички вкусове е предвидено по нещо – спорт, поезия, музика, сладкарство, приложни изкуства, като не са забравени дори тъщите. Организаторите се надяват хиляди влюбени сърца да затуптят в ритъма на вечните хитове на Диана Експрес на 13-ти вечерта и с ретро парти на Smugglers Collective на 14-ти. Най-романтичните и влюбени души ще имат възможност да ухажват партньора си със серенада по негов/неин вкус. Състезания по двойки /запазеният формат на фестивала/ ще изненадат участниците и увенчаят победителите с чудесни награди, които засега организаторите запазват в тайна. За още тайни, скрити в любовни билки, отвари и обредни хлябове ще научат младите в дните на любовта. Цялата информация следете във фейсбук профила “Сподели Несебър”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук