14.3 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Управител на банков клон е убит в Бургас?

Все още няма официални данни за самоличността на жената, която бе простреляна смъртоносно рано тази сутрин в Бургас. Според живущи в близост, които са станали неволни свидетели на полицейския оглед, тялото е останало непокрито повече от час. Жената е била окървавена в областта на гърдите, в дясно от сърцето.

Била е около петдесетте с къса руса коса. Носила е очила. До нея имало единствено празна пазарска чанта. Униформени вече са направили оглед на мястото. Пред злополучния зеленчуков магазин на ул. „Поп Груйо“ все още стоят разпилени гумени ръкавици и части от полицейски ленти. Продавачката е привикана за разпит в полицията, а магазинът е заключен.

Според хората от квартала, изстрелът е бил един и се е чул около 8.20 часа. Стрелбата е станала на метри от детска градина. Хората разказват, че районът е изключително оживен в ранните часове на деня. Именно тогава родители водят децата си в забавачката пред магазина.

По непотвърдена информация, убитата е Павлинка Йовчева, регионален директор на отдел „Дребно кредитиране” в Булбанк. Оттам не коментираха дали Йовчева е на работното си място днес.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук