13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Управител на СПА център на кралско семейство – таен клиент на Гранд Хотел Поморие

Натали Монсанто, която управлява СПА центъра на кралското семейство на Саудитска Арабия, беше специален, таен клиент на Гранд Хотел Поморие. На нейните консултации се доверяват също  холивудски актриси, между които и Шарън Стоун. Натали Монсанто е направила пълен анализ на всички сектори в СПА хотела – по какъв начин работят те и е представила цяла програма за преструктуриране на менютата, подобряване на качеството на обслужването, така че петзвездният хотел да може да обслужва туристи от най-висока категория, включително и членове на кралски семейства.

„Първото ми впечатление е, че хотелът има много потенциал да се развива и функционира в най-високия клас на пазара. Мисля, че имат чудесен екип, който е високо квалифициран. С малки корекции ще имат страхотно бъдеще в Гранд Хотел Поморие”.

Натали Монсанто, която е завършила най-добрата академия за СПА и Уелнес в Тайланд допълва:  „СПА не е лукс, СПА се превръща в необходимост в живота, защото хората, които са подложени на стрес в работата си, трябва да изглеждат добре- със сияеща кожа и коса, хубава фигура, така че СПА центърът е най-доброто място, където могат да се хранят добре, да влязат във форма и да изглеждат лъчезарни”.

Председателят на Борда на директорите на Гранд Хотел Поморие Румен Драганов и изпълнителният директор Бисерка Хънкова споделиха, че вече са разработени няколко нови лукс програми и хотелът е готов да посреща кралски величия и най-капризните ВИП-персони.

Натали Монсанто беше специален гост на Есенните културни празници и беше изпратена с цветя и подаръци.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук