9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Усилено асфалтират в Несебър, откриват сезона с молебен

  Сезонът в Несебър ще бъде официално открит на 11 май с молебен.В момента продължават усилени ремонти по улиците в общината. Почти е готов пътят между Равда и Несебър, който беше много разбит заради усиленото строителство в района, пътят към Свети Влас ще стане четирилентов. Машини влизат и в Стария град, където беше подменена цялата канализация.

Тази година за сигурността на туристите отново ще се грижат велопартрули, както и допълнително командировани полицаи от вътрешността на страната. От МВР отпуснаха и 15 допълнителни щатни бройки за РПУ- Слънчев бряг. От общината се похвалиха, че за последните години значително са намалели престъпленията в този изключително тежък район около Слънчев бряг.

В Стария град  действа пропускателния режим от 15 април. Бариерите ще бъдат пуснати до 15 октомври, въпреки че според  кмета Димитров Несебър е пълен и през ноември.

Няма промяна на цената на общинските паркинги за сезона. Цената за денонощия за автомобил е 8 лв. Над 700 са местата за паркиране само в Стария град. Двата паркинга – до Морска гара и Северен голям, както и всички общински паркинги работят денонощно. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук