17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Условна присъда за жена, продала бебето си в Гърция

Наказание от 10 месеца лишаване от свобода, условно с 3 години изпитателен срок, бе наложено на Зорка Илиева. Районен съд – Бургас е призна за виновна, за това че през 2010г. в Бургас, като  бременна е дала съгласието си за продажбата на бебето си в Гърция.

арест, съд По делото е установено, че в началото на 2010 г. семейството на Илиева било посетено от роднина на мъжа и. Той й предложил след раждането да си продаде детето в Гърция, като и обещал пари. Завел я на лекар и като взел резултатите от прегледа на видиозон, обяснил, че ще изпрати негов човек, да я заведе до Гърция, където да роди.

В началото на юни родственикът отново посетил дома на Илиева, казал й да си приготви багажа и да изчака в дома му човекът, който ще я заведе до Гърция. В къщата на роднината подсъдимата срещнала своя позната. На 07.06.2010 г. свидетел по делото качил в автомобил двете жени и преминали границата през ГКПП „Кулата“. След известно време Илиева родила в Гърция момче.

Пред Районен съд – Бургас днес Илиева заяви, че съжалява за стореното.

Съдебният състав прецени, че споразумението не противоречи на закона и морала и го одобри, след което прекрати наказателното производство срещу Илиева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук