16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

„Усмивка“ подпомага деца за първия учебен ден

Дрехи, обувки, ученически пособия и финансови средства за подпомагане на учниците от социално слаби семейства ще събират бургазлии и тази година. Инициативата се организира за трети пореден път от Сдружение „Усмивка”.

www.chrisbroganproject.com

Основна цел на екипа от сдружението е децата да не отпадат от училище. Тази година се организира и създаването на дарителски фонд за подпомагане на 30 деца от социално слаби семейства като помощта за всяко дете ще е в размер на 30 лв. Даренията се събират в дневен център „Миа Монтесори“ на ул. „Славянска“ 4 както и на банковата сметка на Сдружението:

ПРОКРЕДИТ БАНК Сметка:BG45PRCB92301036136512 BIC/PRCBBGSF – Сдружение „УСМИВКА“ – За кампанията „ОТВОРЕНО СЪРЦЕ“

Децата, които ще получат даренията, ще бъдат избрани от Дирекция социално подпомагане към Община Бургас.

”Искаме да се съберат достатъчно ученически раници, тетрадки, блокчета за рисуване, моливи, химикали, линийки, пергели, боички, скицници и пластелин, учебни помагала, дрехи, обувки и парични средства, за да се даде възможност на тези деца да бъдат като всички останали и да се чувстват пълноценни. Всеки човек, който е бутнал онези обувки някъде, които е обул 2-3 пъти или онова яке, което седи в гардероба от 2 години, ако желае, може да помогне и да ги дари на тези, които имат нужда”, споделят от Сдружение „Усмивка” на официалната си интернет страница.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук