8.8 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Утре гледат мярката на сводницата от бардака в ж.к. „Меден Рудник“

Разглеждане на постоянната мярка за неотклонение спрямо 59 годишната Станка Бодурова от Бургас, задържана по обвинение за трафик на хора и предоставяне на апартамент за секс услуги, вероятно ще се състои в ранния следобед на утрешния ден.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             снимка: www.telegraph.co.uk

Припомняме, че мадам Станка беше задържана за това, че от началото на месец март тази година е склонила и предоставяла за платени секс-услуги общо девет бургазлийка на възраст между 18 и 30 години, които се отзовавали по обяви до клиенти, публикувани в интернет и бургаски вестници с обещания за «приятни преживявания», «секс със строга господарка», «руса медицинска сестра, сбъдваща всички желания» и др.

Към момента жената е с наложена мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа», като същата е приведена в бургаския следствен арест. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас.

Според текстовете на Наказателния кодекс е предвидено наказание от три до десет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 20 000 лв. за набиране и транспортиране на лица, с цел развратни действия.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук