14.9 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Заявки за стаж в държавната администрация – до 11 май

На 11 май изтича срокът за подаване на документи за участие в Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация през 2014 година, съобщават от Министерство на образованието и науката. Държавните структури обявиха над 1 500 свободни места.

В програмата могат да участват всички студенти, които се обучават в страната или чужбина без значение от степента, формата на обучението или курса. Фокусът е поставен върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда.

Стажовете ще бъдат едномесечни, неплатени, с възможност за гъвкаво работно време и ще се проведат в периода 1 юли – 30 септември 2014 година. Предлагат се стажове в 40 професионални направления като най-търсените от страна на администрацията с най-много обявени стажантски позиции са Икономика, Администрация и управление, Право, Архитектура, строителство и геодезия.

Условията на програмата са публикувани на Портала за студентски стажове в държавната администрация в раздел Информация за програмата: http://staj.government.bg.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук