9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Утре майката на Атанаска щяла да разкрие истината за убийството на малката Алекс от Поморие

Бургаският съд даде ход на делото за убийството на малката Александра от Поморие. Обвиняемата за престъплението твърди, че не е извършител на деянието. Това заяви пред журналисти, служебният защитник на Атанаска Георгиева, адвокат Калин Янев. Нейната майка пък заяви, че ще разкрие цялата истина за извършеното на 10 април миналата година убийство през утрешния ден. Според нея, в престъплението имало замесен мистериозен мъж. Подобна версия до момента обаче  не е потвърдена от раследващите.

Atanaska 1

По тиксото, с което е била залепена устата на Алекс, са открити единствено отпечатъците на 39-годишната Атанаска. В залата е семйствтото на детето, близките на обвняемата и десетки свидетели, които трябва да бъдат разпитани днес – общо 12 души. Днес трябва да стане ясно и становището на експертите по делото, които са изготвили над 15 съдебни експертици. В следващите три дни ще трябва да бъдат разпитани близо 50 свидетели.

на снимката: майката на Атанаска Светлана Димитрова каза пред журналистите, че утре ще каже пред съда кой е извършител на убийството
                                                                                                                                  на сминката       : майката на Светлана Димитрова каза пред журналистите, че утре ще каже пред съда кой е извършител на убийството
Утре ще кажа кой е извършил убийството. Моята дъщеря е невинна, но засега никой не пожела да ни чуе, каза пред съдебната зала Светлана Димитрова, майката на обвинената Атанаска.

Срещу Атанаска Георгиева има повдигнато обвинение за умишелено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин. Според прокуратурата, жената познава детето, но не е имала близки отношения с него. Живяла е в същата сграда, в която живеели и родителите на Алекс. Случайна среща събира двете на 10 април миналата година. Момиченцето гледа телевизия в продължение на час в квартирата на Атанаска Георгиева. Чете читанка, разхожда се, разказва за семсйството си.

"Според нас разследването е извършено, както трябва, няма процесуални нарушения, заяви Евелина Великова, майката на убитата Алекс
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

„Според нас разследването е извършено, както трябва, няма процесуални нарушения, заяви Евелина Великова, майката на убитата Алекс.

Според обвинението, жената е била провокирана да извърши престъплението от високото самочувствие на детето и коментар за синовете й. Виждайки тяхна снимката Алекс казва, че са грозни. Обвинението заключва, че именно това изявление било прието от подсъдимата като недопустима лична обида и тя решила да умъртви Александра. Детето е задушено за времето от 3 до 5 минути.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук