13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Ученици в Несебър организираха благотворителен базар

За шеста поредна година в СОУ ”Любен Каравелов” – Несебър се преведе благотворителен коледен базар. Под мотото „Подари надежда на дете в беда”, той бе организиран от активистите на БМЧК в училището под ръководството на Паунка Русева.
На поканата за участие в благородната инициатива се отзоваха стотици деца, родители, учители,служители,приятели и общественици. Потокът от хора  не спря през целия ден.

Щандовете бяха отрупани с невероятни кулинарни произведения и безалкохолни напитки,предоставени от деца,родители и граждани.

Продадени бяха стотици картички и сувенири, изработени от възпитаници на Андиопа Цветкова,Соня Дамянова и Борис Цветков. Предлагаха се книги, плюшени играчки, коледни украшения.

Средствата, събрани при благотворителната акция са в размер на  3831.12 лв.

Те бяха преведени  в банковите сметки на трима ученика от СОУ”Любен Каравелов”-Несебър за обезпечаване на тяхното лечение.

Ръководството на училището благодари на всички ученици,родители и дарители за проявената активност и съпричастност,изразявайки увереност за участие и в бъдещи съвместни благотворителни проекти.

Мара МОМЧИЛОВА

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук