16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Ученици масово пушат марихуана в подлеза до Механото, шестима са задържани

Ученици от строителния техникум и механото са задържани, посред бял ден, да пушат марихуана в подлеза, който се намира в съседство до учебните заведения, съобщиха от МВР Бургас. Вчера около 14.00 ч.  служители от Второ Районно управление «Полиция» – Бургас са извършили проверка на трима младежи, пушещи саморъчно направена цигара. марихуанаТова са 17 годишните Я.К., Е.Р. и П.Р., първите двама от Бургас, а третия от Поморие, ученици в Строителния техникум. Същите са задържани за срок от 24 часа, тъй като е установено, че цигарата която пушели е с марихуана.

Двайсет минути по-късно отново в същия подлез е извършена проверка на други трима младежи, ученици в Механотехникума, пушещи саморъчно направена цигара . Това са 16 годишните Г.П. от м.с. Черно море, Н.Н. от Бургас и Д.Я. от с. Росен, общ. Созопол.

Същите са задържани за срок от 24 часа, тъй като е установено, че цигарата която пушели е с марихуана. Работата и по двата случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук