12.6 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Ученици направиха дърво на толерантността в Кошарица

Ученици направиха дърво на толерантността в село Кошарица и то краси класната им стая в ОУ ”Св. Иван Рилски” от днес. Идеята за креативното и в същото време напомнящо за търпимостта към другите растение, изписано собственоръчно от децата, е на психолога Румяна Костова.

„Всеки път, когато имате съмнения дали сте били толерантни към някой ваш съученик или приятел, погледнете към нарисуваното дърво и си припомнете, че толерантността е уважение друг начин на живот, поведение, обичаи, чувства, мнения, идеи и вероизповедания.“, бяха думите на психоложката, която под формата на забавни игри привлече вниманието на учениците и те с охота се включиха в нестандартния урок.

В проявата участие взе и регионалният представител за Бургас на Комисията за защита от дискриминацията Ирина Иванова, която попълни знанията на децата за толерантността чрез интересна мултимедийна презентация по темата и дискутира с учениците след това значението на думата.

222ko6arica

Урокът, който зарадва децата, бе организиран от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук