8.8 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Фалшив сигнал за отвличане в Бургас, полицаите попадаха на наркодилъри

На 20 март около 10.55 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за инцидент в района на бл. 67 в к-с «Братя Миладинови», при който е отвлечено момиче. Към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които констатирали, че на задната седалка в л.а. «Тойота Карина», седи 20 годишна бургазлийка.полицияМомичето отрекло да е отвличано. Тя разказала, че й прилошало и е отнесена от приятеля си – Н.К., 19 годишен и приятеля му – И.Т., 19 годишен до автомобила.

Докато полицаите изяснявали ситуацията и поискали личните документи на младежите за проверка, единият от тях – Н.К. побягнал в посока ул. «Места». Задържан е въпреки оказаната съпротива, като полицията е използвала физическа сила и белезници.

При извършения личен обиск е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ суха тревна маса- марихуана. При извършения оглед на автомобила, собственост на майката на Н.К., са открити и иззети мобилен телефон, електронна везна и остатъци от суха зелена тревна маса / марихуана/.

Н.К. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук