16.5 C
Бургас
неделя, юни 16, 2024

Фестивал на ръчната изработка в Бургас

Над 80 автора от цялата страна и от различни сфери на изкуството се събират в Бургас. През август стартира Фестивалът за ръчна изработка. Селектирани автори от цялата страна и от различни сфери на изкуството се събират в Бургас, за да представят таланта си. Така, че ако тогава сте край морето, не пропускайте това събитие. Можете да се запознаете с майстори на ръчната изработка, да разгледате творенията им, както и да си закупите уникални аксесоари за вашата визия или пък за дома ви.

Фестивалът за ръчна изработка започва на 14 август и ще продължи до 16 август в Експозиционен Център Флора в Бургас. Входът е свободен, а незабравимото преживяване – гарантирано! Защото ще имате възможност да изберете не просто аксесоари за личния си стил и за дома си, а произведения на изкуството – ръчно изработени бижута, дрехи, свещи, сапуни, керамика, картички, картини, метали, храни и много други.

Участие ще вземат над 80 автора от цяла България. Всеки със своето изкуство и сърце в творбите си. Някой от имената са: MADE BY ME, Krepej, Provoke, Велико Прокопов – художник, My Green Things, Modo, Eva Pendaries, Kloshar Bags, На изчезване, Dessy’s Dresses, Сдружение Черчеве, Marta Ceramics, Azdraveya, Свят в хартийка, BijouCorner, Емона Керамикс, Bloom Cage, La Flor, Pesh Art, OpenArt 7, Умбопо, Redesign3, Bukvart и много други.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук