14.9 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Филм за дрогата на ученици от Поморие с престижна награда

Филм на ученици от  СОУ  „Иван Вазов“ в Поморие спечели първа награда на престижен форум, организиран от Академия за гражданско общество в София. Лентата е със заглавие „Memento vivere! Memento mori!“ и разказва за страшните последици от докосването до света на дрогата. Филмът беше показан по време на  Национална конференция  „Работа по случаи в образованието“, организирана от Академия  за гражданско общество.

konferenciq1.JPGЛента е продукт на поморийските ученици и преподаватели, а оператор е Иван Стойков и беше високо оценен, като спечели, освен първото място   в  конкурса  „Добри практики за превенция на психичното здраве в образованието“ и най-високото признание  на форума – Лауреат  на специалната награда  на националната конференция.

Преподавателите Петя Казакова, Светлана Вълкова и Мария Стаматова  са изключително щастливи  от високата оценка  и изразиха благодарността си към  своите ученици, без чийто талант, спечелената престижна национална награда не би била факт.

Академията за гражданско общество, провежда ежегодно национални конференции, посветени на темата за психичното здраве  в училище.В центъра на вниманието е  споделяне на опит от работата по различни случаи и добри практики за превръщане на училището в зона, свободна от насилие. konferenciq2.JPG

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук