12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Филм за Кустурица и биография на Явор Милушев в Есенните културни салони

С филм за Кустурица- „Балкански хулиган” бяха открити Есенните културни салони, които за 5-ти път организира Гранд Хотел Поморие. Журналистът и режисьор Георги Тошев е направил филм за срещата си с един от най-непредсказуемите световни режисьори, за бъдещето на киното, музиката и мечтите, които понякога се сбъдват. „Това не е филм, който изчерпва животът на Кустурица, това е филм за моята среща с него”, сподели авторът на филма.

Чрез съвременното изкуство туризмът става по-комуникативен, каза Румен Драганов- предс. на УС на Гранд Хотел Поморие.  Есенните културни салони събират творци от различни поколения, като всяка година се търси нещо ново и различно.

В есенните културни салони тази година своето участие има и актьорът Явор Милушев . В петък в Поморие той ще представи своята „Незавършена биография” със специалното участие на Цветана Манева.

В събота в Гранд Хотел Поморие ще бъде открита и традиционната за Есенните културни салони изложба. Художници, участници в пленера, ще покажат своите творби.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук