12.6 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

„Фортисимо” ще даде старт на новото издание на „На концерт в сряда”

Вокален ансамбъл „Фортисимо” ще даде старт тази седмица  на новото издание на „На концерт в сряда”. Проектът започва своя трети творчески сезон и включва цикъл от различни тематични концерти, в които участват деца  от всички специалности, които се изучават в Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров”.

Новото тази година е , че  проявите  ще бъдат предавани на живо в социалната мрежа и ще бъдат достъпни за всички потребители на официалната страница на училището във Фейсбук.

Чрез Facebook Live Video  приятели, близки и почитатели ще бъдат с младите таланти и техните преподаватели по време на всички концерти, независимо от мястото където се намират.

Зрителите ще могат да изразяват чувствата си в реално време по време на живите  предавания,като  избират Любов, ХаХа, Уау, тъжен или ядосан. Живите реакции ще се появяват в реално време и ще изчезват бързо, за да могат излъчващите и публиката да усетят какво чувстват останалите хора, които гледат. По време на Live, потребителите ще могат да коментират и да получават отговори на своите коментари.

 

Началото ще бъде на 2 ноември, сряда и ще бъде дадено от децата от класовете по Поп и Джаз пеене.

Този концерт ще бъде и генерална репетиция за Вокален Ансамбъл „Фортисимо”, непосредствено преди участието им в Международния хоров фестивал On Stage в Прага .Това е наградата, която талантливите музиканти с ръководител Милена Добрева спечелиха от участието си в проекта „Игра на хорове”. На сцената ще прозвучат класически произведения,  творби от обработения фолклор и песни от поп и рок музиката.

Дебют на музикална сцена ще направи новата формация на училището по изкуства „Фортисимо- мини”, в която участват деца от 5 до 7 клас. Публиката ще се наслади и на изпълнението на различни ансамбли от класовете по Поп и Джаз пеене.

На 2 ноември, сряда от 18 часа започва третия сезон на „На концерт в сряда”.

 

Концертите са всяка сряда в Концертната зала на Музикалното училище с начало 18 часа, вход свободен.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук