6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Футболист на „Нефтохимик“ на проби в тим от Висшата лига

Отборът на Рединг изпрати покана за едноседмични проби на футболиста на Нефтохимик Милен Гамаков. Младокът, който е само на 18 години прави страхотен сезон с Нефтохимик, като вече е определян като един от най-перспективните бургаски футболисти. Милен спечели и сърцата на феновете, които го определят за най-прогресиращия играч на отбора.

Играчът е бил наблюдаван на няколко пъти от скаути на английския тим, които са останали изключително впечатлени от качествата му. Изявите на Милен с националите до 19 години също са направили впечатление на мениджърите на клуба от Висшата лига, който днес се наложи над Фулъм като гост с 4:2.

 

Към поканата за проби, Гамаков е получил и специална едноседмична програма, в която ще проведе няколко тренировки със своите връстници от академията на Фулъм, както и с първия тим на Рединг, а специално за него от клуба са организирали два контролни мача – в сряда и събота.

 

След победата над Светкавица Търговище, в която бе един от най-добрите за своя отбор на терена, Милен съобщи новината на своите съотборници, като им пожела успех в предстоящите мачове с Шумен и Калиакра, в които той няма да може да участва.

 

Гамаков лети утре за Обединеното Кралство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук