13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Хайки за марихуана в Бургас, петима задържани

Бургаските полицаи претърсват коли и жилища за наркотици. Само за ден са задържани 5 лица. На 12 март в 4.45ч. в бургаския кв. „Изгрев“ полицейски екип на Пето РУ е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Венто“, с който са се придвижвали С.Р. (21) и М.П. (36). В хода на проверката служителите забелязали до скоростния лост в купето на автомобила поставено върху вестник полиетиленово пликче със суха растителна маса. При направения полеви наркотест, съдържанието на плика е реагирало на канабис. Двете лица са задържани за 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава от служители на Пето РУ – Бургасpolis1.jpgОколо 14.30 ч. на същата дата отново в кв. „Изгрев“ полицейски екип е спрял за проверка велосипедиста Х.Й. (34). В джоба на раницата му служителите открили кутийка от фотолента с четири топчета суха растителна маса. Х.Й. е отведен в Пето РУ, където от него са иззети още две топчета с растителна маса, завити в гланцирана хартия. При направения полеви наркотест, съдържанието на топчетата е реагирало на канабис. Лицето е задържано за 24 часа и по случая е образувано бързо  производство.
На 12 март около 18.00 ч. при акция на криминалисти от Пето РУ – Бургас, в дома на 34-годишния В.Л. са намерени и иззети около 300 грама суха растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. В.Л. е задържан за 24 часа и по случая е образувано бързо производство.
Около 20.00 ч. на същата дата криминалисти от Пето РУ – Бургас са извършили проверка и в дома на В.А. (28) в комплекс „Меден Рудник“. В жилището са намерени и иззети суха растителна маса, саморъчно свити цигари  – реагиращи на канабис и  хартиено пакетче с бяло прахообразно вещество – реагиращо на амфетамин. В.А. е задържан за 24 часа и по случая е образувано бързо производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук