14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Хаус гиганти и майстори на електронния звук щурмуват пак Какао бийч през август

Изключително нашумялата Марика Роса /Marika Rossa/, която официално носи титлата най-добра жена-диджей на Украйна, а нейното парти Fresh Cut наскоро бе избрано за най-доброто техно събитие пристига в Слънчев бряг. Силно екстравагантната диджейка ще наелектризира страстите на 1 август на Какао бийч, а от преди седмица текат залагания с какъв цвят на косата ще се появи техно кралицата в курорта.

снимка: blogspot.com

Съпортът ще е от Balthazar & JackRock, DJ X, DJane Yani, Sniff и MSTK.

Купонът в Слънчев бряг продължава на 2 август с американският ултра-хот електро диджей Лий Фос /Lee Foss/. Партито на собственика на лейбъла HOT CREATIONS се очертава повече от експлозивно!

С маратон до сутрешните часове хаус легендата Роджър Санчес /Roger Sanchez/ и протежето му Baggy Begovic ще взривят на макс култовия Какао бийч. Близо 8 000 фенове, които се очакват в ноща на 3 август могат да бъдат сигурни, че Какао бийч отново ще е най-атрактивната парти точка на Балканите. Най-желаните на партита в Маями Roger Sanchez и протежето му Baggy Begovic, няма да оставят интернационалната си публика в Слънчев бряг и за миг да спре да се забавлява и танцува.

Спецелилият Грами диджей, продуцент и ремиксатор Roger Sanchez е световно признат за едно от най-изтъкнатите имена в електронната музика.Toй е работил заедно и е ремиксирал за имена като Мadonna ,Kylie Minogue и мн.др. Baggy Begovic, нашумял с ремикса си на „Smells Like Teen Spirit” и рекорда на „Гинес” за парти с най-голяма надморска височина – в самолет на 12 000 метра над земята е миксирал парчета на Christina Aguleira,Donna Summer ,Sandy Rivera.

На същата сцена ден по-късно, на 4 август меломаните ще зарадва майсторът на електронния звук Danny Howells заедно с Martijn Ten Velden. Правенето на оригинална, новаторска музика е най- голямото предизвикателство за Danny. Той обеща да даде всичко от себи си и да забвлява феновете си истински. Другата звезда ,която ще застане зад пулта Martijn Ten Velden е извоювал позицията си на водещ диджей и продуцент, изкачвал се не веднъж по музикалните класации и спецелил множество награди за хаус музика . Неговият  хит “I wish you would” стана химн на Ибиза през лятото на 2006 година.

Освен гостуването на ди джей гигантите, организаторите ще допълнят нощта на плажа с уникални декори, много ефекти, невиждани досега на Какао. Световноизвестните имена от техно, хаус и транс сцената от летните партита на Какао бийч ще продължат до края на август.На партита няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние. Забранено е да се внася оръжие, напитки, големи раници, лазерни фенерчета, пироефекти, пиратки и пр.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук