16 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Ремито в Бургас отдалечи Черноморец и Литекс от Европа

„Този хикс е самоубийствен за двата отбора, но това  е футбола  всякакви резултати се очакват”. Така треньорът на „Черноморец Бургас” Димитър Димитров- Херо коментира резултатът 1:1 в мача между отборите на „Черноморец” и „Литекс”.

„ Като цяло мачът ми хареса определено, добър мач за нивото на българския футбол, с динамика  и с голови положени. Съжалявам адски много защото на нас ни бяха жизнено необходими тези 2 точки, нямам претенции към футболистите си, нямах голям избор в атака, заради контузения Яник Боли и Преслав Йорданов,  да освежа атаката“, продължи Херо .

 

„ 1:1 добър резултат и за двата отбора, доволен съм от играта, тъй като показах, че никога не съм се предавал и никога не съм се продавал. Играхме често и затова и двата отбора сме на това положение. Когато играеш често искаш да играеш футбол другите не ти разрешават . Нямам претенции към футболистите си, мога да им благодаря само за мъжката игра”, коментира Стоичков

На въпрос какво могат да кажат двамата треньори в качественото си на ученик и учител Димитров добави: „Аз мога да бъда единствено горд, че съм бил треньор на Ицо. Винаги съм казвал, че той е живата реклама на България. Мога само да се гордея, че съм могъл да се докосна до него като футболист и като ръководител. От своя страна Христо Стоичков също заяви, че е горд от факта, че имал треньор като Димитър Димитров.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук