12.1 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Хотелите в Слънчев бряг пълни за Великден, очаква се силен сезон

Над 10 от големите хотели в Слънчев бряг отварят за Великден. Причината е големият интерес от страна на руски, румънци и гръцки туристи, които искат да почиват в най-големия ни морски курорт по празниците. „Това е прецедент. Обикновено хотелите в курорта отварят с първите чартъри, сега сезонът започва по-рано. Нагласите са за един силен сезон. Хотелиерите вече намаляват процента на ранните записвания, което е сигнал за засилен интерес към Слънчев бряг „, коментира изп. директор на „Слънчев бряг“ АД Мария Михалева. Очаква се ръст, както на записванията, така и на печалбите.

През летния сезон се очаква ръст на туристи от Германия, Холандия и Финландия. Голяма част финландските туристи, които почиват в Египет, заради размириците в държавата, ще се пренасочат към нашите курорти. Традиционно в Слънчев бряг ще има и много руснаци. Част от  имат закупени сезонни апартаменти в Слънчев бряг- Запад.

От следващата седмица започва ремонт на алеите в курорта и подмяна на разбитите бордюри, както и обработка на зелените площи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук