13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Хотелски комплекс „ Божура” ще бъде домакин на първия по рода си Фестивал на Електронната музика

Първият по рода си Фестивал на Електронната музика ще се състои на 29-30 юли в хотелски комплекс „ Божура“ до гр. Средец. DJ надпреварата ще се проведе на две сцени.  Основната сцена ще бъде откритата, около басейна на комплекса . На нея парчета ще пускат най-популярните български DJ . Откритата сцена дава възможност за перфектен звук, лайт шоу и естествено танци по бански около и във водното пространство. plakat.jpgНа втората сцена ( в закрита зала) всеки един от диджеите, решили да се участват във Фестивала ще може да запише своята музика и да се включи в музикалната надпревара.Организаторите са помислили и за още изненади. Специално за феновете на клубния саунд  най-новите си парчета, които ще излязат в края на лятото ще представят DJ  Double D и DJ Ico  от Ultimate Traxx.

Супер мощен звук и осветление, които ще бъдат монтирани допълнително около сцената ще допринесат за това, Фестивалът на електронната музика да остане незабравим.

В рамките на двата дни предстои 48 часа Нон стоп купон, плажно парти около басейна на комплекса. Проявата, която в края на август ще има и свое , второ издание с присъствието си ще уважат известни личности от цялата страна.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук