16 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Царево грее с коледна украса

 Площадът в Царево грейна от светлините на новата коледна украса. На фона на коледна музика, кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев поздрави всички присъстващи като им пожела весели коледни и новогодишни празници, повече поводи за усмивки и успешна 2012 година. Участие в програмата взеха и децата от ОДЗ Ален Мак – Царево. Те изпълниха любимите си коледни песнички, научени в детската градина.

Студеното и мрачно време не попречи жителите на град Царево да се насладят на украсения център, а децата с радост бяха заобиколили къщичката на Дядо Коледа, в която имаха възможност да пуснат коледните си желания и писма до белобрадия старец.

Не закъсня и Ахтопол. Още на следващия ден и с коледно тържество граждани и гости на града се насладиха на новата украса. Доброволно сформиран граждански комитет взе дейно участие в подготовката на събитието. Сред участниците бяха деца от втори клас на местното училище „Св. Св. Кирил и Методий”, както и хор към евангелистката църква в града.

За да поздравят гражданите в навечерието на коледните и новогодишните празници бяха кмета на града Атанас Желязков, кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев, както и свещеника на Ахтопол отец Йордан. Тържеството завърши с почерпка за всички деца и гости, които от своя страна имаха възможност да закачат коледните си играчки на общата елха в центъра на града.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук