13.2 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Царево с нова рекламна визия на Международната туристическа борса Ваканция и СПА експо

Община Царево участва със самостоятелен щанд в 31-то издание на Международната туристическа борса  ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2014, което се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо център – София. Това е най-голямият туристически форум в България и се провежда от 31 години. В борсата тази година участваха над 250 фирми и организации от България и над 20 срани от цял свят.

Щандът, с който Община Царево участва тази година в Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо” в София, бе сред най-атрактивните и с напълно нова визия. Освен с изцяло нов каталог, общината представи и нови рекламни дипляни на всяко населено място от територията й, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища.

Интересът, както към борсата, така и към щанда на общината бе много голям, като след отбелязани ръст през миналия сезон, се очаква още по-голям наплив към най-южната морска община през лятото на 2014г. Всяка следваща година представянето на общината на туристическата борса в столицата, надгражда постигнатото от предходните години. Големият интерес към щанда на Община Царево на туристическата борса в София обещава по-силен сезон за лято 2014г.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук