12.6 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Ще работя за справедлив български съд и просперираща нация /видео/

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев посетиха Созопол. Те бяха посрещнати с цветя в древния град. Кандидат президентската двойка се докосна до мощите на Св. Йоан Кръстител, открити при археологически разкопки на остров Св. Иван, и изложени за поклонение в храм „Св. Св. Кирил и Методий”.

Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с гражданите на Созопол. Цачева подчерта, че в Созопол са минали младежките и години и тук има много приятели.

Тя подчерта, че  президентът по Конституция олицетворява единството на нацията, а това означава всички етноси в държавата ни да вървят заедно.

Цачева каза още, че ще работи за балансирана външна политика, която да се основава на националния интерес.

За мен това  е образована и просперираща българска нация , която живее в стабилна и сигурна държава. Защо стабилна.Защото България в момента е фактор на стабилността в региона тук на Балканите, фактор на стабилност и в ЕС.

Цецка Цачева каза, че ако бъде избрана за президент, заедно с Пламен Маншув, ще се ръководят единствено от интересите на гражданите.

Ще толерираме, ще подкрепяме , ще насърчаваме всяка една политика на правителството  и парламента , тогава когато тя е в интерес на гражданите. Ако държавни институции се опитват да прокарват политики, които не се подкрепят от хората ,които срещат съпротивата на хората аз ще бъда този коректив , който във всеки един момент ще застана зад интересите на българските избиратели. 

Кметът на Бургас и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николов припомни, че благодарение на синхрона между институциите  Созопол има пречиствателна станция, а Черноморец модерно рибарско пристанище.

Г-жа Цецка Цачева  е доказан  парламентарист с изключително добро отношение към местните власти. Аз като  представител на големите областни центрове много пъти съм търсил среща с г-жа Цецка Цачева за съдействие за промяна на текстовете, които касаят местната власт.

Цецка Цачева подчерта още , че българите са зажадняли за справедливост. Тя критикува разследващите органи, следствие  и прокуратура, че все не успяват да подготвят годни доказателство , които да издържат в съда. Затова продължаването на съдебната реформа е без алтернатива.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук