21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Цветанов в Несебър: Само с гласуване ще преборим купения вот

Знаем, че малките в малките общини често има някой, който се възползва от купения, контролиран вот. За да преодолеем този проблем и, за да бъде адекватни в мерките си срещу това предизвикателство трябва да се възползваме от правото си да гласуваме. Това заяви в Несебър председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията, Цветан Цветанов.

Той пристигна в Несебър за откриването на предизборната партийна шатра в центъра на Града на ЮНЕСКО, която ще бъде и своеобразна и приемна за среща между гражданите и кандидата за кмет на партията в морския град, Златко Димитров.

Димитров отчете като порок на досегашното управление, липсата на желание да усвоява европейски пари в полезни за жителите на града проекти. Според него, основна част от привлеченото европейско финансиране в града е било насочено към изпълнението на един проект – този за пречиствателната станция и съпътстващата я инфраструктура. Димитров е на мнение, че изпълнението на проекти за повишаването на административния капацитет на общината не бива да бъде приоритет номер едно.

Време е Несебър да стане част от цялостния интегриран подход за развитието на Черноморските общини, каза от своя страна заместник-председателят на ГЕРБ, Цветан Цветанов

Председателят на националния предизборен щаб се срещна и с кандидата за кмет на Равда Христо Яръмов. Той разговаря с жители на населеното място. Цветан Цветанов получи подарък от несебърлии – ръчно изработени сувенири по случай днешния църковен празник Света Петка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук