14.3 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Цветанов : Кметовете на ГЕРБ нямат време за балотажи, чака ги работа

Убедителни резултати и успех още на първи тур пожела на кметовете, издигнати и подкрепени от ГЕРБ в Бургаски регион, Цветан Цветанов, председател на Предизборния щаб на партията и зам.-председател на ГЕРБ. По думите му кметовете на ГЕРБ нямат време за правене на балотажи, защото още от 26 октомври, те трябва да започнат да работят и да  представят проекти. 32 млрд. лв. са средствата за България, предвидени през новия програмен период.

Цветанов допълни , че Бургас е много променен за последните осем години и това е благодарение на гласуваното от бургазлии доверие на кандидата за трети мандат Димитър Николов. От своя страна Николов посочи, че ГЕРБ е имал изключително успешно кметове в региона и  кандидатите на ГЕРБ са тези, които ще ускорят темповете за развитие на совите общини.

На сцената бяха представени всичките кандидати за  кметове на ГЕРБ в региона, сред които кметът на Созопол Панайот Рейзи, на Поморие Иван Алексиев, на Царево Георги Лапчев, на Несебър Златко Димитров, на Камено Жельо Вардунски.

Духът на симпатизантите на ГЕРБ повдигна с хитовете си Веселин Маринов. Концертът продължи с изпълнение на Любо и звездите на Х фактор.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук