12.1 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Цветан Цветанов обяви кандидатите за кметове на Приморско, Несебър и Сунгурларе

 Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обяви на пресконференция в сградата на БТА кои ще бъдат кандидатите за кметове в общините Приморско, Несебър и Сунгурларе. Д-р Димитър Германов е роден през 1963 г. Завършил е средното си образование в Бургас, след което учи и завършва ветеринарна медицина във ВИЗВМ – Стара Загора. В момента д-р Германов е директор на Областната дирекция за безопасност на храните. От 2007 г. до април 2010 г. е кмет на село Ясна Поляна, Община Приморско. Повече от 15 години е бил служител на РВМС в Бургас.

dimitar-germanov.jpgД-р Димитър Германов е женен, с две деца. Със семейството си живее в Ясна Поляна.

atanas-terziev-2.jpg

Атанас Терзиев е на 38 г., от Несебър. Завършил е средното си образование в Несебър. Има бакалавърска степен по маркетинг от Бургаския свободен университет.

Започва да се занимава с частен бизнес през 1993 г. Има дългогодишен опит в управлението на успешни проекти в сферата на търговията, ресторантьорството и хотелиерството. Общински съветник от ОС-Несебър от 2007 г. Бил е председател на Комисия по устройство и развитие на територията, зам.-председател на Комисия по общинска собственост.

Инициатор е на множество инициативи и предложения в сферата на общинското управление, културата и спорта, с което спечели подкрепата на голяма част от гражданите на общината.

Терзиев е учредител и председател до края на 2010 г. на един от най-успешните български клубове в областта на моторните спортове –  „Несебър мото“. Женен, с две деца.

tanq-vasileva.jpgТаня Василева е родена на 23.12.1959 г.в Добрич. В Сунгурларе живее от 1983 г. Завършила е висше образование със специалности „Аграрна икономика“ и „Счетоводство и контрол“.

В момента Таня Василева ръководи собствена фирма за счетоводни и административни услуги.

Преди да създаде своя фирма работи като началник на цех към най-голямата частна фирма в общината. Работила е и като секретар на местното читалище, в Данъчна администрация към Община Сунгурларе. Също така има стаж и като банков служител.

Омъжена е, има две деца.

Вече са ясни по-голямата част от кандидатите на ПП ГЕРБ в Бургаска област – Димитър Николов (Бургас), Иван Алексиев (Поморие), Георги Лапчев (Царево), арх. Бончо Бончев (Руен), инж. Тонка Добрева (Камено), инж. Иван Жабов (Средец), Даниел Орлов (Айтос), Стоян Караджов (Малко Търново), Вяра Петрова (Карнобат).

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук