16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Цирк на „Богориди“

Жонглиране, клоуни, куп други циркови номера и арт работилници ще радват най-малките този уикенд в Бургас. Поводът за веселието са двата големи християнски празника Лазаровден и Цветница. Проявите ще се проведат на 8 и 9 април – събота и неделя. Великденският празник за деца се организира от Фондация „АРТ ОФИС“.

Както и в предишните издания на празника, във всеки от двата дни гостуващите трупи ще предложат на децата различен тип артистични занимания. През първия ден циркови артисти ще дефилират по ул. „Богориди“.

Интересни ателиета в КЦ „Морско казино“ ще дадат възможност на всеки да се докосне до любимото си изкуство. Съдържанието на работилниците е подбрано с оглед на това да бъде тематично свързано с останалите прояви в съответния ден – детско шоу или куклен спектакъл. По този начин децата надникват зад кулисите на театъра и се запознават със специфични техники и похвати. Всеки от участниците ще може да отнесе със себе си предмет, който сам е създал.

Събитията ще се провеждат в различни часове, за да може  повече бургаски семейства да се включат в разнообразните развлекателни и възпитателни инициативи. Пълната програмата на събитието – ТУК>

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук