9.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Ц. Ч.: Главното „праценце Сотирчо“ да си опича акъла!

Чоков ни поздравява с Емо Крокодила

Безпардонно отношение към институциите и най-вече към прокуратурата демонстрира скандалният кмет на с. Галиче, Ценко Чоков. Преди няколко дни във Фейсбук той написа:

„Само ще кажа на тия прокурорчета  които са се разтичали много да внимават какво правят да не стават сакатлъци. Най-вече главното праценце сотирчо да си опича акъла да не го хапнат вуците “.  Заканите към държавното обвинение са пряко свързани с активизирането на разследващите органи във връзка със сигнала срещу сина на Ценко Чоков  за побой. До този момент властите не намериха смелост да се противопоставят на Чоков  и семейството му, многократно уличавани от местните хора в изнудване, палежи и физическа саморазправа. Така през последните години районът се превърна в отделна от държавата губерния, в която цари тотално беззаконие.

Няколко дни по-късно след въпросната заплаха Ценко Чоков  „поздравява“ със запис  на любимия си турбо фолк изпълнител Емо Крокодила, който извива глас на една бензиностанция. „Моя човек Емо Крокодила отново разцепва купона на шела! Евалата  на прокурорите и съдиите за разумното решение!“/Frognews.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук