10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Част от таван падна в класна стая, няма сериозно пострадали /видео/

Голямо парче мазилка падна от тавана на класна стая в една от елитните езикови гимназии в Бургас. Инцидентът станал по време на едно от междучасията. От Регионалния инспекторат по образованието в морския град уточниха, че няма сериозно пострадали. Мазилката в немската гимназия „Гьоте” се е изсипала на сантиметри от трима осмокласници, които не са пострадали сериозно.

Предстои строителна фирма да се погрижи за пропукания таван, а директорът да представи доклад по случая. От гимназията обявиха, че оглед на цялата база е бил направен преди началото на учебната година, но нередности не са били открити.

„Трите деца, за които се съмнявахме, че може да са пострадали, веднага ги заведохме при медицинската сестра, която установи, че едно от децата има съвсем охлузване, което няма нужда от обработка. Веднага се обадихме на родителите на децата. Една майка дойде и прибра дете си у дома. Другите две деца останаха в училището до края на часовете”, обясни Софка Бубалова, пом. директор на ПГПНЕ „Гьоте.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук