13.8 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Черен петък за Айтос- откриха труп на мъж, работник падна от покрив

Днес около 08.45 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение от 23 годишен айтозлия за това, че в изоставената / недостроена/ част от сградата на «Бизнес център» -Айтос, разположена на ул. “Васил Левски“ №2 в града, открил труп на мъж. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

снимката е илюстративна
снимката е илюстративна

При извършения оглед е констатирано, че се касае мъж с неустановена самоличност, на видима възраст около 60 – 70 г., ръст 160-170 см., нормално телосложение, овално лице, права къса бяла коса / без оплешивяване/, бели мустаци, очила с диоптър с кафяви рамки, облечен с тъмно син панталон, сива риза, черно късо текстилно яке с цип и черна бейзболна шапка. Видими следи от насилие не са открити, а трупа е изпратен за аутопсия в Катедра “Съдебна медицина“ при МБАЛ – Бургас. Работата по изясняване самоличността на открития труп продължава от служители на Районно управление – Айтос.
Около 13.15 ч. днес в Районно управление – Айтос е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на кооперация, разположена на айтоската улица «Гарова» № 5, при който 63 годишния В.К. от Айтос, при извършване на строително-ремонтни дейности, паднал от покрива на пететажната жилищна сграда и загинал на място. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук