19.3 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Черноморец-Бургас грабна победата срещу Ботев Враца

Отборът на „Черноморец-Бургас“ записа втори успех за сезона, побеждавайки тима на „Ботев“ Враца с 2:1. Врачани изненадващо поведоха в резултата, в 20-та минута, след автогол на Георги Терзиев. „Акулите“ бързо се окопитиха и само 7 минути по-късно възстановиха равенството, след попадение на Венцислав Христов. До края на първата част бургазлии имаха няколко възможности да поведат, но пропуски ги лишиха от това.

През втората част момчетата на Димитър Димитров владееха напълно инициативата. В 61-та минута бургазлии постигнаха пълен обрат в срещата. Венци Христов изведе със страхотен пас Исуф Уатара, който не сбърка сам срещу противниковия страж за 2:1. До края на двубоя черноморци имаха много възможности да направят резултата още по-изразителен, но късметът не беше с тях. Пропуски направиха Преслав Йорданов, Венци Христов, Даниел Младенов, Цветомир Цонков и Уатара. В самия край на двубоя официален дебют за „акулите“ направи юношата на клуба Станислав Дрянов.

С актив от 9 точки, отборът на „Черноморец-Бургас“ се изкачи на 9-то място във временното класиране.

 

Георги Чиликов: Радвам се за трите точки

„Отново допуснахме да ни поведе гостуващ отбор, и отново с автогол. Дали  късмет, дали заради концентрация, не мога да кажа, но е факт, че ни поведоха. Отново се създаде някакво напрежение в нашия отбор, в играта ни. Все пак се радвам, че успяхме да вземем трите точки, макар и трудно. Знаете, че във футбола лесно няма. Уважаваме всеки съперник. Искам да поздравя отбора на „Ботев“ Враца, който игра добър футбол. Определено имаме още какво да учим и да изискваме от нашите футболисти“, сподели след края на двубоя помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук