13.8 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Черноморец-Бургас пуска билетите за мача с Миньор

От 25-ти октомври /вторник/ ще бъдат пуснати в продажба билетите за срещата от 11-тия кръг на първенството, в който „акулите” приемат отбора на „Миньор” Перник. Ценните хартийки ще бъдат на стойност 5 лева и ще могат да бъдат закупени от фен магазина на стадион „Лазур”, както и от касата в хотел „България”. Както и в предишната среща, сега също са предвидени отстъпки от цените за пенсионери, които ще плащат по 2 лева за вход, а деца до 18 години ще влизат срещу 1 лев.

Важно да се знае е, че отстъпките важат само до деня на двубоя. В четвъртък, когато е насрочена срещата, цените на всички билети ще бъдат на стойност 5 лева. Тогава ще бъдат отворени и всички каси на стадион „Лазур”.

 

 

На 26-ти октомври /сряда/ от 11:30 часа старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров ще даде своята редовна пресконференция преди 11-тия кръг от първенството на „А” група. „Акулите” посрещат „Миньор” Перник на 27-ми октомври /четвъртък/, от 16:30 часа, на стадион „Лазур”  

Каним всички представители на спортните медии да заповядат. Мястото е конферентната зала на стадион „Лазур”. Пресконференцията ще можете да наблюдавате на живо и на адрес: www.chernomoretz.comnet.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук