13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Черноморец- Бургас се прибра с трите точки от Севлиево

Черноморец-Бургас победи „Видима” Раковски с 1:0 в мач от 20-я кръг на първенството в „А” група. Бургазлии определено не направиха мача на живота си и дори на моменти изкараха нервите на своя старши треньор, но въпреки това заслужено спечелиха 3-те точки.
Още в началото на двубоя „акулите” започнаха много активно и взеха инициативата в свои ръце. Първото сериозно положение се откри в 31-та минута пред Преслав Йорданов, който засече с глава топката в наказателното поле, но ударът му мина покрай вратата. Малко преди почивката Яник Боли отбеляза победното попадение. Новото попълнение на черноморци бе най-съобразителен в наказателното поле и след центриране на Асис, успя да насочи топката в мрежата на домакините.
През втората част отново бургазлии владееха инициативата, но пропуски и липсата на концентрация в завършващата фаза, оставиха резултата непроменен.
С актив от 43 точки Черноморец-Бургас заема 4-то място във временното класиране. В следващия кръг момчетата на димитър Димитров посрещат тима на Светкавица в Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук