9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Черноморец загуби гостуването си на Берое

Отборът на Черноморец-Бургас загуби с 3:0 гостуването си от Берое в Стара Загора. Домакините успяха да решат двубоя още до почивката, когато имаха преднина с 3 гола.

Черноморец - БероеЗаралии откриха резултата още в 8-та минута, когато Георги Андонов се възползва от грешка в отбраната и с удар от малкия пенал, направи 1:0. В 19-та минута Берое поведе с 2:0, след силен диагонален удар на Мапуко. Бургазлии така и не намираха възможности да стигнат до опасни положения пред вратата на Караджов. 3 минути преди края на първата част отборът на Берое отбеляза и трети гол. След центриране на Селим Керкар в наказателното поле, Георги Костадинов не сбърка с глава за 3:0.

През втората част бургазлии се опитаха да променят статуквото по някакъв начин, но нещата не се получаваха. Единствените възможности се откриха след удари на Лъчезар Балтанов и Жереми Манзоро. Берое също имаше възможности за увеличаване на резултата, но до повече попадения не се стигна.

Отборът на Черноморец-Бургас остава на 4-то място във втората седмица, с актив от 31 точки. В следващия кръг бургазлии приемат тима на Славия в директен сблъсък за своето оцеляване. Мачът е на 5-ти април /събота/ от 18:00 часа на стадион „Лазур“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук