11.5 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Черноморец загуби от Берое с 1:0, реферът изгони Херо

Отборът на „Черноморец-Бургас“ загуби с минималното 1:0 домакинския си мач срещу тима на „Берое“ Стара Загора.

Първата част не можа да се запомни с нищо интересно. Играта беше равностойна, като липсваха чистите голови положения. В края на първите 45 минути Стоян Колев на два пъти се намеси подобаващо и предотврати гол в своята врата.

В началото на второто полувреме „акулите“ имаха две добри положения след удари на Ванчо Траянов, които за съжаления бяха отразени от Караджов. В 54-та минута гостите поведоха с гол на Георги Андонов, който дойде след груба грешка в отбраната на бургазлии. Треньорския щаб на Черноморец изрази своето недоволство от съдията, който минута преди гола, спести втори жълт картон именно на Андонов. Малко след това наставникът на домакините Димитър Димитров беше изгонен от треньорската скамейка за своята бурна реакция. След тази ситуация бургазлии сякаш се пречупиха и не успяха да се върнат в мача, който остана при резултат 1:0 за гостите.

С актив от 37 точки, „Черноморец-Бургас“ продължава да заема 6-то място във временното класиране. В следващия кръг „акулите“ гостуват на „Лудогорец“ в Разград.

 

Георги Чиликов: Берое играха по-добре и заслужено спечелиха

 

„Първо искам да честитя победата на „Берое“. Играха по-добре, имаха повече положения и заслужено спечелиха. Това трябва да си го признаем. А ние защо не можахме да се противопоставим, да създадем достатъчно положения, при условие, че те играха преди 3 дена полуфинал за купата, ще направим нужния анализ след като изгледаме срещата на запис. Мога да кажа, че имаше футболисти, които не се вложиха в мача и оттам ни дойдоха проблемите. Разбира се имаше и такива, които се раздадоха и те заслужават похвала. Имаме претенции към съдията, тъй като той спести втори жълт картон на Андонов и минута по-късно именно той отбеляза гола. Дори и да не беше вкарал, това не променя факта, че трябваше да бъде изгонен“, сподели след края на двубоя помощник треньора на Черноморец Георги Чиликов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук