14.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Черноморец загуби от Берое с 3:1

Отборът на Черноморец-Бургас загуби домакинския си мач срещу Берое с 3:1 и намали значително своите шансове за оставане в елитната група. „Акулите“ Започнаха срещата много добре, отбелязаха първи гол, но отново фрапантни грешки позволиха на гостите да обърнат мача, и да стигнат до крайния успех.

Срещата започна с домакински натиск, като преобладаваше игра в средата на терена със здрави единоборства. В 37-та минута резултатът беше откр…ит за Черноморец. След центриране от корнер, Траян Траянов успя да играе с глава, след което Годфред Бекое стреля от непосредствена близост и направи 1:0. В самия край на полувремето по зла участ бургазлии отново допуснаха гол в последната минута. Точен за гостите беше Георги Костадинов, който направи 1:1.

В началото на втората част бургазлии излязоха пределно мотивирани да спечелят мача и в първите няколко минути направиха изключителен пропуск, дело на Бекое. В 51-та минута, след много груба грешка в отбраната на домакините, топката беше подарена на Зехиров, който влезе в наказателното поле и вкара за 2:1. Този гол на практика срина психически „акулите“ и това се видя и в играта им. Последваха изключително нервни минути, в които липсваше организация в бургаския тим. Все пак положения не липсваха. Само няколко минути след третия гол в мача, Годфред Бекое отново получи страхотна възможност, но ударът му с глава беше отразен. Няколко минути преди края на мача Ванчо Траянов също имаше добра възможност, но ударът му мина над напречната греда. Крайното 3:1 беше оформено в последните секунди от Елиаш.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук