14.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Черноморец загуби от Левски с 3:1

Отборът на Черноморец-Бургас загуби домакинския си мач срещу тима на Левски с 3:1. „Акулите“ имаха своите възможности да вземат нещо повече в този двубой, но нелепа грешка и автогол обърнаха нещата в другата посока.
Срещата започна лошо за бургазлии като още в 5-та минута Левски откри резултата с гол на Мирослав Манолов.
Въпреки попадението, бургазлии търсеха своя шанс и създаваха положения. В 25-та минута „акулите“ пропуснаха страхотна възможност.
Карлос Фонсека беше изведен зад гърба на защитата, преодоля вратаря Блажевич, но не успя да уцели опразнената врата. Само минута по-късно и Чико беше на косъм от отбелязване на гол, след като засече с глава центриране, но стражът на гостите успя да избие. Черноморци все пак успяха да изравнят. Това се случи в 34-та минута, когато Преслав Йорданов беше изведен зад гърба на отбраната на Левски, подаде към Фонсека и той беше точен за 1:1. Левски успя отново да поведе само 4 минути по-късно. Фрапантна грешка  в отбраната на акулите доведе до куриозен гол. Генков удари гредата с глава след центриране на Родригес, а централният бранител Бруно Оливейра при опита си да изчисти топката, я прати в същата греда, а след това тя влезе във вратата за 1:2. До края на първата част бургазлии имаха възможност отново да се върнат в мача, но Преслав Йорданов стреля в аут.

В 60-та минута Левски отбеляза трети гол и реши изхода от двубоя. Влезлият като резерва Макриев изведе Гари Родригес зад защитата на бургазлии и холандецът не сгреши за 3:1. До края на срещата имаше опасности и пред двете врати, но резултатът остана непроменен.

След тази загуба, отборът на Черноморец-Бургас продължава да има 10 точки в актива си и заема 10-то място във временното класиране. В следващия кръг „акулите“ отново са домакини. Двубоят срещу „Славия“ е тази сряда от 19:00 часа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук